Anar a la biblioteca del barri

   Des de els 4 anys a l'escola iniciem un camí conjunt amb les dues biblioteques més properes: Joan Oliver i Francesc Boix amb l'objectiu d'acostar als nens i nenes als llibres, a la lectura i també al món de les biblioteques.

    De la mà dels mestres i de l'equip d'animació a la lectura de les dues biblioteques organitzem visites on els hi expliquen el funcionament d'una biblioteca, els recursos que hi poden trobar, els diferents materials que es poden portar prestats i el funcionament del carnet i donem l'explicació perquè tots els nens i nenes i les seves famílies puguin tenir-lo.

Des de que hem començat aquest camí, hem constatat que els alumnes quan es fan grans tenen en la biblioteca un dels punts de referència en el seu procés d'aprenentatge. Són un bon grapat d'alumnes de cicle superior que hi van per fer deures, per buscar informació a internet i als llibres, per agafar alguna pel·lícula pel cap de setmana i també per agafar llibres per llegir-los.

 Als alumnes de cinquè aquest curs poden agafar llibres i portar-los a classe per llegir-los. Una de les prioritats lectores es aconseguir que els nens i nenes gaudeixin del que llegeixin, per això cada nen o nena lliurement escull el seu itinerari depenen dels seus gustos o preferències.


   



No hay comentarios:

Publicar un comentario